Verbouwing villa Schijndel

Duurzame verbouwing

villa Schijndel

 

Deze duurzame verbouwing betreft;

 

- een verhoogde aanbouw aan de achterzijde van het huis

- het verplaatsen en vergroten van de keuken

- toevoegen van twee lichtstraten in de woonkamer en keuken voor natuurlijkn lichtval

- aanpassen van de kleur van de luiken

- het verplaatsen van de schouw

- de studeerkamer voorbereiden als toekomstige slaapkamer met badkamer

- het verplaatsen van het toilet

- het isoleren van het huis door het vervangen van de ramen door trippel glas en het dak te isoleren

- moderniseren van de uitstraling van het huis en het onderhoud vereenvoudigen door de raamverdeling aan te passen

- het ontwerp van de voor en achtertuin en het toegankelijk maken mbt de toekomst (o.a. hellingbaan)

- het toevoegen van zwaluwdakpannen

- ontwerp voor glas in lood in het trappenhuis

- materialiseren en kleuren van het interieur

- een vaste trap aanbrengen in de garage

- het optoppen van de schuur

 

 

 

Webdesign by FRAAi architecten